AkciókCégbemutató
KompresszorokMSK-WD 11-30 csavarkompresszorMSK-WO 04-22 csavarkompresszorMSK-R 03-09 csavarkompresszorMSK-R 11-30 csavarkompresszorMSK-R 30-55 csavarkompresszorMikroszűrőkAdszorpciós szárítóHűtveszárítóElérhetőség

Nagyteljesítményű, gazdaságos és megbízható

Az innovativ MSK-W csavarkompresszor sorozat fejlesztése partnereink pontos igényeinek figyelembevételével történt.

A ...alacsony üzemi költség

G ... gazdaságos és hatékony
R ... robosztus és megbizható
E ... egyszerüen kezelhető

Az innovatív MSK-W csavarkompresszor sorozat fejlesztése partnereink pontos igényeinek figyelembevételével történt. Testre szabott megoldások, amelyek optimális préslevegő minőséget, maximális teljesítményt és minimális üzemeltetési költséget biztosítanak. A legmodernebb kompresszortechnológia nagy élettartamú és alacsony karbantartásigényű kialakításban.


High-tech a legjobb minőségben

A BEGA MSK-W csavarkompresszor sorozat legfontosabb eleme a kompakt sűrítő aszimmetrikus csavarpárral, amely a hatékony, megbízható üzemeltetés és az állandó préslevegő minőség garanciája. Mivel a sűrítő és működtetéséhez szükséges levegő ill. olajblokk egy kompakt egységet képez, elmaradnak az olykor sok bosszúságot okozó összekötő vezetékek.

A hajtómotor teljesítményének továbbítását automata szíjfeszítővel ellátott speciális ékszíjhajtás, 30 kW-tól direkt hajtás biztosítja. A préslevegő minimális maradó olajtartalmáról a legmodernebb leválasztórendszer gondoskodik. A túlméretezett utánhűtőnek köszönhetően a kilépő préslevegő hőmérséklete csak kb. 8°C-kal magasabb a környezeti hőmérsékletnél. A BEGA MSK-W csavarkompresszorok a jól ismert BEGA minőségben, kompromisszum mentes ipari felhasználásra készülnek.

Minden részegysége eredeti BEGA minőségű, bevizsgált és a legmagasabb műszaki igényeknek megfelelő. A berendezések hatékony zajszigetelő védőburkolata a közvetlenül az üzemi területre történő telepítést is lehetővé teszi. A berendezések műszaki adatai a CAGI / PNEUROP PN2 CPTC2 előírásainak megfelelőek. A teljesít-ményfelvétel minden segédberendezés és hatásfok miatti teljesítményveszteség értékét is magában foglalja. Ezáltal a hálózatból tényleges felvett teljesítményérték válik ismertté.

A vertikális hűtőlevegő kivezetés megkönnyíti az utólagos légcsatorna ráépítést, így a sűrítési folyamat során keletkező hulladékhő könnyen hasznosítható. Igény esetén a berendezésekbe hőcserélő is beépíthető. A kompakt építési mód kis helyigényt biztosít, valamint megkönnyíti a berendezések szállítását, telepítését.


Vezérlés és ellenőrzés

Minden berendezés igény szerint rendelhető elektromechanikus és elektronikus vezérléssel is. Mindkét vezérlés esetén a berendezések kezelése egyszerű, átlátható.

2 év teljeskörű garancia minden BEGA MSK-W kompresszorra.

 

A megbízható márka

A BEGA, mint egyik vezető préslégtechnikai specialista, több évtizedes tapasztalattal a kompresszorgyártás területén egy kompetens, megbízható márka előnyeit nyújtja partnereinek.

A High-Tech konstrukciónak köszönhetően nagy levegőszállítási teljesítmény. Alacsony szervizköltség. Jó hatásfokú és gazdaságos berendezések. 2 év BEGA teljeskörű garancia.

15 év garancia az alkatrészutánpótlásra. 24 órás szervizszolgálat egész Magyarországon. Éjjel-nappal hívható ügyelet. Komplett kiegészítő program minden alkalmazási területre.


Testre szabott préslégtechnikai megoldások A BEGA-tól

A BEGA egy kompetens partner, aki minden préslevegővel kapcsolatos problémát személyes tanácsadással és pontos tervezéssel optimálisan old meg.

A cél minden esetben a műszakilag legjobb és gazdaságilag legkedvezőbb módon az optimális préslevegő minőség biztosítása. A megbízható kompresszorprogram mellett A BEGA teljes körű kiegészítő termékkört kínál partnereinek a préslevegővel kapcsolatos minden kérdésben.


Hővisszanyerés

A BEGA variálható elemrendszert kínál partnereinek a kompresszorok hulladékhőjének hasznosítására. Ez az ingyenes energiaforrás minden kompresszor esetén csekély beruházásigény mellett hasznosítható és elegendő tartalékhővel áll pl. fűtési célokra rendelkezésre.

A fűtésen kívűl a hulladékhő sok más egyéb célra is hasznosítható.


Préslevegő előkészítés

Az igényelt préslevegő minőség függvényében kínál A BEGA jó minőségű és a gyakorlatban bevált kondenzátum kezelő rendszereket, ciklon leválasztókat, légtartályokat, előszűrőket, hűtveszárítókat, finomszűrőket, adszorpciós szárítókat, porszűrőket, aktívszén szűrőket, mikroszűrőket, sterilszűrőket stb.

Alkatrész és szerviz minden MAHLE, Broomwade, DEMAG, Hydrovane, CompAir kompresszorhoz.