AkciókCégbemutatóKompresszorokMikroszűrőkAdszorpciós szárítóHűtveszárítóElérhetőség


A BEGA Kompresszor Kft.-t magyar és osztrák magánszemélyek alapították 2000-ben, amikor a Compair-AGRE GesmbH tulajdonosi döntés alapján megszüntette közvetlen magyarországi leányvállalatát, és Ausztriában az AGRE dugattyús kompresszor diviziót termékkörével együtt az olasz ABAC-csoport által korábban felvásárolt ALUP GmbH és néhány osztrák magánszemély részére értékesítette.

A BEGA Kft. személyi állománya megegyezik az 1993 óta Magyarországon ténykedő és 2000-ben megszüntetett Compair Kft. alkalmazottjaival.

A BEGA Kft. elsődleges profilja megbízható működésű, alacsony üzemeltetési költségű préslevegő rendszerek forgalmazása és teljeskörű karbantartása, javítása.

A BEGA Kft. célja a pontos tervezésen alapuló legmodernebb kompresszor-technológiai rendszerek biztosítása, szem előtt tartva a műszakilag legjobb és gazdaságilag legkedvezőbb megoldásokat.

Meglévő és potenciális ügyfeleink részére igyekszünk a tanácsadás és tervezés során testreszabott megoldásokat kínálni, melyek megfelelnek minden magyar és Európai Uniós szabványnak, környezetvédelmi előírásnak.

A már üzembe helyezett berendezéseket előírt intervallumok szerint szakszervizünk karbantartja, így biztosítva a kompresszorok hasznos élettartamának maximális kihasználását, valamint a költséghatékony felhasználást.

Cégünk a préslégtechnikai területen több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, és a teljeskörű kompresszorprogram - kis- és nagyüzemi felhasználású csavarkompresszorok, illetve ipari minőségű dugattyús kompresszorok - mellett komplett sűrített levegő előkészítő rendszereket - hűtve- és adszorpciós szárítókat, szűrőket, kondenzátum kezelő berendezéseket - kínál partnereinek.